mandag den 21. marts 2011

Uansvarlige forældre eller.....

Da vi bor på en gård er der i sagens natur også traktorer, både denne, men også en have udgave.


Vi har ikke mulighed for at sørge for at drengene ikke klatre op på dem, med mindre vi helt og holdent holder dem inde (drengene altså) eller holder dem i hånden hele dagen, ingen af delene er acceptable for os. Og måske netop fordi vi bor på en gård skal de også lære at håndtere traktore. De for lov, specielt den store dreng, til at styre traktoren med manden bag på eller gående ved siden af (kun den store dreng). Men det aller-allerførste de lærer er at slukke traktoren. Med så livlige drenge som vi har, vil de nemt, i et ubemærket øjeblik, komme op på traktoren, og med tiden skal de nok selv finde ud af at tænde den.

Netop derfor har det været vigtigt for os at de vidste hvordan de slukker igen istedet for at gå i panik. Vi, eller nok mest jeg, synes dog ikke om ideen om mine små drenge og store maskiner, men jeg synes det er vigtigt at de lærer dem at kende da de er en del af livet på gården.

3 kommentarer:

  1. Det er sådan, det skal være. Det er nemlig ikke de børn der bor ved vandhullet, der falder i - og så er der vel lidt "bonderøv" også i små drenge, ikk´? :O)
    Kh. Lene.

    SvarSlet
  2. Hej Lene,

    der er meget bonderøv i drengene, vi har tilgengæld svært ved at lærer dem om fortov og lyskurve.

    maja

    SvarSlet
  3. Tak fordi du ikke er den mor der gør traktoren forbudt, men lære dine drenge den nødvendige respekt. De giver stærke mænd og ikke slatne vat-p***** i fremtiden.

    Et af mine ukendte ynglingscitater er "Honey, with boys, trucks are for crashing"

    SvarSlet