søndag den 27. marts 2011

Ok, jeg løj,

men det var meningen at jeg ville hækle muffins, men da jeg sad med garnet hviskede det til mig at det heldere ville være flødeboller, så nu, er der 12 flødeboller på vej, mindre pakker når ikke langt i en familie på 4.


Der kommer kokus på nogle af dem, og så må jeg ud at finde en flødebolle æske til dem. Mon ikke jeg kan finde nogle der vil hjælpe mig med at spise indholdet.


Jeg tror de bliver fine, og bagefter, så står den på muffins.

6 kommentarer:

  1. Uhm de ser fine ud. De bliver helt sikkert flotte :)

    SvarSlet
  2. Sikke en god ide - de er da superfine og falder helt sikkert i god jord -mon ikke ;0)

    SvarSlet
  3. Tak, der er kun et problem, man bliver helt lækkersulten når man sidder med dem. Jeg lidt spændt på hvordan det kommer til at gå når jeg skal pynte med kokus for det er favoritten.

    maja

    SvarSlet
  4. De er rigtig fine:) Har du en opskrift på dem?

    SvarSlet
  5. Hej Lonni, desværre ikke, men så vidt jeg husker lavede jeg en ring med 6 fastmasker som 1. omgang, de efterfølgende omgange lavede jeg 6 udt. pr omgang til den havde nået en ønsket bredde, derefter arbejde jeg rundt uden udtagninger. Bunden lavede jeg som toppen, jeg stoppede dog, da jeg havde nået samme bredde (og masker i omgangen). jeg har hæklet mine sammen i bunden, men de kan sikkert også syes. Som kokus brugte en tynd, hvid bomuldssnor.
    Håber det gav mening, maja

    SvarSlet