onsdag den 4. juli 2012

hæklet kaktus


....og denne gang har jeg ikke tabt i noget. Drengene elsker den, de har allerede bestemt at den kommer til at stå på deres værelse, når det engang bliver færdigt.

De snakker om at de gerne vil have flere, nu må vi se, måske i løbet af sommeren.

3 kommentarer:

 1. Hej Maja- hvor kommer opskriften fra? har du selv lavet den og vil du så ikke lave en DIY? Please... havde tænkt at sy en kaktus- men den her er federe...

  SvarSlet
 2. mange tak, jeg har også lavet en tidligere, jeg ved ikke om du har set den.

  Opskriften er min egen, stærkt inspireret af yarnfreak, men lavet uden opskrift. Jeg vil gerne lave en DIY, men er lidt bange for at træde nogen over tæerne, jeg er jo blevet inspireret andet steds. Jeg tænker lige lidt over det, ville du gøre det?

  De er rigtig hyggelige at lave, egner sig godt til tv-hækleri. Jeg har en mere på bedding, dog i en anden stil efter en DIY et eller andet sted i bloglang, husker ikke helt hvor.

  SvarSlet
 3. Ja det kan man måske nok komme til- kan godt se at de ligner hinanden...men den første du har lavet SOM OGSÅ ER RIGTIG FIN er da lidt anderledes end yarnfreak- så den kunne du da godt lave synes jeg...der florerer jo mange versioner af dem- se her:
  https://www.google.dk/search?q=cactus+crochet&hl=da&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=45j0T9nPHc_CtAb34MSiBQ&ved=0CFA

  Pernille står ved siden af mig og siger- åh der der kaninus kaktus er søde...
  http://willynillywaterlily.blogspot.dk/2010/03/my-first-pattern-willy-nilly-silly.html

  hm- det blev du vist ikke klogere af- men yarnfreak er ikke alene om opskrifter på kaktus :-)

  SvarSlet