torsdag den 15. marts 2012

Flere kager

Efter jeg for nogen tid siden gav min niece nogle hæklede kager til sin fødselsdag, har min søster synes at det var alle tiders gave til små frøkener i hendes familie og vennekreds. Det har fået hæklenålen på overarbejde, der er blevet produceret en del kager som alle er kommet ud af huset. Disse to er de seneste og står nu hos min søster og venter på den næste fødselsdag. Jeg kan så også fortælle, helt fra hjertet af, at det måskeikke gør så meget hvis jeg ikke skal hækle flere kager lige forløbig. Men det er jo svært at sige nej når ens ting ligefrem bliver ønsket. Har I det på samme måde?

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå, at der er rift om dine lækre kager. De er bare super flotte. Jeg kender godt det der med at sige ja til mere end man egentlig kan overkomme. Vi vil jo altid gerne glæde andre med vores ting. Nu må du holde en lille pause med hæklenålen, så kommer lysten sikkert snart igen.

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. mange tak, det er bare så pokkers svært at sige nej nårman får ros med på vejen, men der er dømt pause, ihvertfald lige indtil jeg finder på noget (jeg har allerede noget i tankerne)

    SvarSlet