onsdag den 27. april 2011

At være hundeejer

... er ikke altid noget jeg nyder. Nogle gange er de lidt for opfindsomme. Manden havde hentet æg igår, han havde sat dem i bakker og så havde han efterladt dem på bordet. Inat vågnede jeg så til lyden af en hund der hyggede sig, alle 33 æg er væk og æggebakkerne er splittet ad. Så nu har jeg et klistret køkkengulv og æggebakker i hele stuen.

Håber jeres morgen var bedre end min

P.S. jeg har fundet en halv æggeskal, resten er væk

4 kommentarer:

  1. Ej sikke en hund. Jeg troede ellers ikke at hunde tog æg !!!.... Du må igang med gulvskrubben....

    God dag - trods alt. Kh Mette

    SvarSlet
  2. .. er også hundeejer. På godt og ondt. Han - Elvis - var værst som hvalp. Han "åd" alt han kom i nærheden af, af mine ting. Ikke de andres. Og han gik særligt efter mine sko, mine hårapparater (ledninger til føntørrer og fladjern bidt over) og allerværst: mit strikketøj og mine strikkepinde. Men han voksede heldigvis fra det meste. Kun strikketøjet har hans interesse, så jeg er altid opmærksom på hvor og hvordan jeg efterlader det, så han ikke kan nå det :-).
    Så hvis din lille bandit er hvalp - kan det jo blive bedre. Hvis ikke... Så må du stille æggene højere op :-)

    SvarSlet
  3. Hej Mette, vores hunde kan godt lide æg, det er guf hvis der bliver tabt nogle under indsamlingen og Rikke, ja , han er en hvalp, det er en trøst at det kan blive bedre, men man bliver fustreret når man kommer ud om natten på bare tær og gulvet er klistret. Strikketøjet bliver heldigvis altid lagt på øverste hylde, jeg har også meget pilfingrede børn.

    maja

    SvarSlet
  4. Hejsa - jeg giver dig en award, hvis du er med på legen kan du se mere på min blog.
    Mange hilsner Mette /hjemmebacht

    SvarSlet