onsdag den 8. august 2012

Lidt om at gå i stå

tiden vil ikke, jeg vil ikke, tankerne vil ikke, der er ikke rigtigt noget der kan finde ud af at samarbejde. Jeg får ikke rigtigt noget fra hånden, og dog alligevel, de er i gang hele tiden. Der er bare ikke rigtigt noget der bliver færdigt. Pisse irreterende, man kører rundt i ring, får engang imellem blinket af, der bliver bare ikke rigtigt skiftet retning.

Min farmor er syg, der er ikke længe igen, og i den forbindelse kredser mine tanker en del om hende og det vi lavede sammen. Jeg savner hende helt vildt. Det gibber i mig hvergang telefonen ringer, det kunne jo være nu det var sket.

Samtidig går jeg og er jublende glad, jeg skal starte på læreruddannelsen i næste uge, jeg glæder mig. A dream comming true, det bliver hårdt med børn, mand og hus, men det bliver det hele værd. Men det betyder også at de næste 4 år bliver det minimalt med garnindkøb, der skal i den grad bund i lageret, der posetive er så at jeg tror nok at jeg har garn til de næste 4 år uden at komme til at mangle. Jeg kommer nok til at tænke kreativt, det bliver nok en del med striber. Men det bliver så fedt.

Et sted mellem disse tanker med savn og en ny fremtid er der bare ikke rigtigt plads til så meget andet, den smule jeg har fået lavet skal nok komme på en af dagene.

Til gengæld kommer der et billede af nogle pudebetræk jeg har syet tidligere i ferien, de er lavet af viskestykker jeg har fundet i netto


Jeg synes selv at de er blevet fine, før var de hvide så det er dejligt med lidt farve.

Og glem endelig ikke min give away, du kan stadig nå at være med, jeg trækker en vinder på mandag.

1 kommentar:

  1. Du har en rigtig fin blog, jeg har kikket med i et stykke tid men vist ikke kommenteret før. Jeg er vild med striber så jeg glæder mig til at se dine ;)

    SvarSlet