fredag den 27. maj 2011

Ikke just monogam

... er nok en betegnelse der passer meget godt lige nu, jeg er gået igang med Fiona fra Rasmilla og alligevel skulle jeg lige prøve at hækle en firkant som jeg havde set her, min ser ikke helt så pæn ud, men nu sidder jeg og overvejer om jeg ikke lige skulle lave et tæppe, nu jeg er igang.


 Jeg ved det er mange firkanter, jeg har heller ikke lige noget at bruge tæppet til, men man overvejer det lige selvom man ved det er fjollet, kender I det?

4 kommentarer:

  1. Uh, det kender jeg alt for godt - jeg har også gang i et par ting lige nu.....og et tæppe i så fine farver kan man da altid bruge - kan man ikke? Efter lige at have afsluttet et strikket tæppe kan jeg sige, at det er ikke noget man "lige" laver, men det gør jo ikke noget.
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Det er vist et ret velkendt problem du her belyser....men et så lækkert et tæppe kan altid bruges og hvem siger det er her og nu det skal være færdigt - det kan vel fungere som et slags mellemhåndarbejde ( hvis der er noget de hedder det)

    God weekend.
    kh Jane

    SvarSlet
  3. jeg tror også jeg foresætter, om ikke andet så har jeg noget at have i hænderne når vi er ude at køre, jeg tror dog jeg vælger at lave nogle andre, måske 6-kanter da hullerne bliver for store, den er hæklet på nr. 6 nål. det mærkelige er dog at jo længere min liste er over ting jeg gerne vil have færdigt, jo mere føler jeg fristet til at starte på noget nyt.

    SvarSlet
  4. Om jeg kender til at starte flere projekter på en gang - så meget! Men jeg er blevet bedre med alderen, for jeg har fundet ud af at den proces med at finde nyt projekt, købe nyt garn og så gå i gang, er det aller bedste, og den fornøjelse er optimal, når venter til det "gamle" er færdiggjort! Gir` det mening :O)Hmm

    SvarSlet