onsdag den 3. august 2011

Et kup

10 kr i den lokale genbrugs
sættet er i junior str. med pudebetræk, den lille drengs begejstring var så stor at der var voldsomme protester da jeg ville vaske det inden brug.

10 kr, jeg mener selv at jeg har været sk*** heldig

5 kommentarer:

  1. Et kup af de store, der er stor efterspørgsel på netop sådant noget nu :)

    SvarSlet
  2. det mener jeg også at have set, og så er det bare så fint og et STORT hit, det bliver også et af dem jeg kommer til at gemme til evt børnebørn

    SvarSlet
  3. Lige nøjagtig det samme har min søn på 26 år sovet i. Faktisk købte jeg stoffet i metermål og syede selv betrækket til ham. Gud ved om det ligger i en kasse på loftet endnu eller om jeg har smidt det ud i et uklart øjeblik ( uha...jeg tør næsten ikke at skrive det )

    Kh Mette

    SvarSlet
  4. det var da et godt kup- og så til en 10'er Fedt når prisen er rigtig... :-) Jeg fandt my little pony og prinsessebetræk til 15 kr sættet til mine piger- og de har haft det på lige siden... og så synes jeg faktisk at det er rart at vide at al overskudsfarve, kemi og lign er vasket ud når det er genbrugssengetøj...
    hav en god dag! Hvor bor moster maja egentlig henne i landet?

    SvarSlet
  5. Trillemus: det er sjovt at tænke på at jeg selv har kunne haft det som barn (jeg er 29), jeg kan godt forstå du ikke tør skrive om du kan have smidt det ud, det ville være så ærgeligt.

    Ellen Kathrine: det var et kup, og ja, så gør det ikke noget at det også er et hit og at al overskydende farve er vasket ud, det lugtede dog af parfume istedet. Moster maja bor ved Otterup på nordfyn.

    SvarSlet